JELENTKEZÉS MENETE, FIZETÉSI, LEMONDÁSI FELTÉTELEK

JELENTKEZÉS MENETE, FELTÉTELE
1) A jelentkezés minden esetben írásban történik.
2) A regisztráció véglegesítéséhez a tanfolyami díj teljes összegének átutalása szükséges (55 000 Ft).
3) A tanfolyami díj befizetéséről számlát állítunk ki és küldünk emailen, melynek kiállításához szükségünk van a jelentkezőtől számlázási címre, így kérjük figyelmesen töltse ki jelentkezéskor a kért adatokat!


LEMONDÁSI FELTÉTELEK
1) A választott képzési időpont kizárólag írásos formában mondható le a info@specialtherapy.hu email címre írt üzenetben.
2) Amennyiben rendkívüli ok miatt (betegség, baleset stb.) a választott időpontban a tanfolyamon nem tud megjelenni, úgy egyszeri alkalommal a befizetett összeg, (a szervezővel előre egyeztetve) egy másik alkalomra átvihető.
3) Amennyiben az előre egyeztetett pótalkalmon nem tud megjelenni, úgy újabb pótlásra nincs lehetőség és a tanfolyami díjat sem áll módunkban visszafizetni.
4) Amennyiben a lemondás a tanfolyam kezdete előtt 24 órával történik, a tanfolyami díjat nem áll módunkban visszafizetni és pótlásra sincs lehetőség.
5) Mivel a jelentkezéskor a tanfolyami anyag írásos formában kiküldésre kerül, így a tanfolyami díjat nem áll módunkban visszatéríteni.


A JELENTKEZÉS ELKÜLDÉSE A FELTÉTELEK ELFOGADÁSÁT JELENTI.

Szívesen küldünk értesítést a következő időpontról!

Kizárólag a képzéssel kapcsolatosan tájékoztatunk, ígérjük, nem bombázunk kéretlen levelekkel, a tájékoztatóról természetesen bármikor leiratkozhatsz.