Tanuld meg, hogyan masszírozz épp kézzel (miközben bővül a hálásan mosolygó, visszatérő vendégköröd)

Budapest. 2023. január 28. 9:00

Intenzív tanfolyamra hívjuk azokat a masszőröket, akik egyszerre akarnak ízületeiket védő eszközöket és piaci versenyelőnyt szerezni: a 3 évig tökéletesített Special Therapy eszközöket azonnal megszereted, ha a kezeidre nehezedő terhelést akár 80%-kal szeretnéd csökkenteni a megszokott vendégélmény megőrzése mellett.

Ez a tanfolyam nem „még egy papírról”szól.

Hanem arról, hogy évtizedekig tudj feldagadt alkar, nyilalló fájdalom és a túlterhelt kezeidről az egész felsőtestedre kisugárzó panaszok nélkül dolgozni.
Mert legyünk őszinték: előbb-utóbb minden masszőr kéz-, kar-, váll- és hátizmai megsínylik az erős igénybevételt.
Ha szerencsés vagy és figyelsz a megelőzésre, akkor jó esetben ’csak’ 10-15 év után veszed észre az első jeleket, de ennyi idő után valószínűleg nem tudod (és ha szereted a szakmát, akkor nem is akarod) nyugdíjazni magad.
Mi (Jani és Robi) az odafigyelésnek köszönhetjük, hogy 15 masszív év után sincsenek ízületi gondjaink – és teszünk róla, hogy ez így is maradjon, mert két éve saját fejlesztésű kellékekkel dolgozunk, amelyeket legszívesebben minden kollégánknak receptre írnánk fel.

„Mivel tudnak többet ezek az eszközök, mint a hasonlók?”​

Nagyjából tucatnyi lényeges aprósággal, aminek egy részét már az első fogásnál érezni fogod.

Egyetlen nap használat után pedig jó eséllyel azt is megtapasztalod, hogy elképesztően megkönnyítik a munkádat, mert a segítségükkel az utolsó kezelést is erőlködés nélkül, ugyanolyan friss kezekkel tudod végezni, mint az elsőt.

Ezzel az 5 eszközzel ismerkedsz meg a tanfolyamon

A tanfolyamon mindegyiket megtanulod használni és a képzés után bármikor megveheted őket egyben (több mint 15% kedvezménnyel) vagy kiválaszthatod csak azokat a darabokat, amelyek a legnagyobb segítséget adják a mindennapi munkádhoz.

Háromféle intenzitással – a terület érzékenységéhez alkalmazkodva – a nagyobb izmokat tudod vele fellazítani. Úgy alakítottuk ki, hogy a végét kényelmesen és biztosan tudd tartani, tehát csúszkálás nélkül tudj vele dolgozni.

A háromszög formája miatt stabilan tudod fogni, amikor mély, túlfeszült izmokkal állsz szemben.

A kalapácshoz hasonló eszközzel tompább nyomást tudsz kifejteni, ezért fókuszált, de kevésbé erős hatást fogsz elérni és a nehezebben elérhető izmokhoz is könnyen hozzáférsz.

Az i-re az apró izmokra, ízületekre – azaz a talpakra, tenyérre és a hajlatoknál futó inas területekre – kifejlesztett kis kampóval tettük fel, mert ezek szinte minden vendégnél erősen igénybevett, ezért kezelésért kiáltó terepet jelentenek.

A mérlegszerű elosztás a mélyen fekvő, nehezen elérhető izmoknál lesz megbízható segítőd – akár végighúzó mozdulatokat, akár egypontos nyomást alkalmazol.

A rendszeres használatukkal azt fogod észrevenni, hogy:

 • Görcsös szorítás nélkül tudod fellazítani a feszes, csomós izmokat.
 • 4-5 vendég után is friss marad a kezed, mert 60-80%-kal kevesebb terhelés nehezedik rájuk.
 • A vendégeid ugyanolyan hálás mosollyal köszönnek el tőled, mint az eddig megszokott masszázs után, mert a tapintásuk olyan, mint az emberi kezeké.
 • Több ügyfelet tudsz vállalni, mert kevésbé fáradsz el fizikailag egy-egy kezelés után.
 • A szuperérzékeny bőrű vendégeid is 100%-os ügyfélélménnyel kelnek fel, mert az anyaguk semleges, tehát nem irritálnak.
 • Több éves használat után is kiváló állapotúak maradnak, mert brutál magas a kopásállóságuk, pár mozdulattal tisztíthatók, ráadásul lúg-és savállók.

Erre számíts a képzésen
(intenzív lesz)

A tanfolyam után nemcsak azt mondhatod el magadról, hogy naprakész vagy a masszőrtechnikákkal, hanem azt is, hogy megtanultad levenni a terhek 60-80%-át a legértékesebb munkaeszközödről: a kezeidről.

9-18 óra között (sok gyakorlattal) elmagyarázzuk, melyik eszközt hogyan használd – mindenről kapsz írásos anyagot is.

Combos 9 óra lesz és a nap végén valószínűleg lelkesen, információktól zsongó fejjel fogsz hazaindulni. (Nyugodj meg, minden le fog ülepedni és később is bármikor kérdezhetsz tőlünk.)

Az oktatás után azt kérjük tőled, hogy nagyjából 100 kezelést végezz el az eszközökkel (persze nem muszáj 100 különböző vendéggel), hogy mindegyik alkalmazása rutinként rögzüljön a kezeidben.
Amikor ezzel megvagy, akkor várunk vissza egy vérengzésmentes, laza hangulatú vizsgára, hogy hivatalosan is ‘ST masszázseszközt használó terapeuta’ legyél és felkerülj az országos adatbázisba. 🙂

Tőlünk tanulod meg a Special Therapy masszázseszközök használatát

Ökrös János vagyok.
Azért lettem masszőr, mert gyerekkoromban évekig küzdöttem hátfájdalommal (nyitott csigolyával születtem) és a gyógymasszőrök, manuálterapeuták, gyógytornászok adták vissza az életemet.
Végtelenül hálás vagyok nekik és részben a munkájuk iránti tiszteletből választottam ezt a hivatást. Speciális gyógymasszőrként pozicionálom magam és büszke vagyok arra, hogy 65+ vélemény után 5 csillagos értékelésem van – többen kiemelkedő szakemberként emlegetnek. Hetente durván 50 visszajáró vendéget kezelek és új embert szinte biztosan nem tudok vállalni – ezt a tempót csak úgy tudom ép kézzel tartani, hogy a terhelés jelentős részét átadom az ST eszközöknek. 

Nagy Robi vagyok.
Elsősorban profi versenyzőket, atlétákat, NB 1-es labdarúgókat, válogatott küzdősportolókat pakolok helyre – ha van vagy volt már ilyen ügyfeled, akkor tudod, hogy kemény meló.
Hetente 15-20 vendéget vállalok és kivétel nélkül mindenki elégedett a munkámmal, az eszközök használata óta pedig még többen ajánlanak a sporttársaiknak.
Ma már rendszeresen bízzák rám magukat ismert világ-, Európa- és magyar bajnokok.
(Elismerés, hogy a munkámmal ilyen nívós teljesítmények megszületéséhez tudok hozzátenni.)

Így zárták a napot azok, akik már részt vettek az ST masszázseszköz tanfolyamon​

"Nagyon tetszett a két oktató magas szintű félkészűltsége és profizmusa a témában és nem mellesleg a fiatalos/lendületes hangulata az egész napos oktatásnak! Az eszközök profin lettek kitalálva, minőségi érzetet ad a használójának, jól kézre esik, de azért be kell gyakorlni a fogásokat a maximális eredmény eléréséhez...! Ajánlom minden svéd vagy gyógymasszőr kollégának, aki már egy ideje a szakmában van, mert sajnos a masszázs során a masszőrnek folyamatossan igénybe vannak véve a vállai, karjai, de legjobban a csuklója és a kis ízületei.
Felber András
Gyógy-és sportmasszőr
"Az eszközök elváráson felül teljesítettek már az első alkalommal is, de biztos vagyok benne, hogy amint kicsit többet lesznek a kezemben, csodákra leszünk képesek. A képzés mind struktúrájában, mind részletességében hibátlan volt, kedves és felkészült oktatók vártak, nyitottan minden kérdésünkre. Az eszközöket mindenkinek ajánlom jó szívvel, aki szintet szeretne lépni a kezeléseivel, különösen a hölgy kollégáknak, akik sportolókkal, nagyobb testű férfiakkal dolgoznak."
Berta Csaba
Gyógy - és sportmasszőr

A képzés (beárazható) részletei​

A következők értékét tudjuk anyagiakban kifejezni:

 • Írásos tananyag e-book formában
 • 9 órás laza hangulatú elméleti oktatatás (rengeteg gyakorlással)
 • 3 eszköz az öt darabos palettából (ST 3, ST 4, ST5)
 • Gyakorló nap
 • Névre szóló tanúsítvány a képzés elvégzéséről

Ezek a beárazható elemek.

Arra viszont nem tudunk (és nem is akarunk) árcédulát aggatni, hogy a következő években fájdalommentesen tudsz dolgozni, a jelenlegi erőbedobás mellett akár kétszer több vendéget tudsz fogadni és szó szerint lesz a kezedben egy versenyelőny, ami kiemel a konkurenseid közül.

Nem tudjuk, ezek hány forintot érnének a piac szerint, bár szerintünk a hosszú távú egészségedre vigyázó tudás, a kínmentes munkavégzés, a gyógyszerek, kenőcsök mellőzése és a képzésen kialakult jó ismerősi kapcsolatok megfizethetetlen extrák.

A beárazható dolgok 95 000 forintba kerülnek, amiben rejtett költségek nélkül (pl. vizsgadíj) minden benne van.

Tanuld meg, hogyan őrizd meg egyszerre az ép ízületeidet és az elégedett, visszatérő vendégeidet

A tanfolyamra az alábbi űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni – a jelentkezés követően email-ben küldjük a további tudnivalókat. 

Gyakran felmerülő kérdések,
megnyugtató válaszok

A jelentkezést követően email-ben küldjük meg neked a további tudnivalókat. 

Igen, az anatómiai ismeretek elengedhetetlenek (ezt azért nem hangsúlyoztuk, mert minden masszőrképzésen alap és a tanfolyam a végzett masszőröknek szól).

Elsősorban arra, hogy minden rendben lesz. 🙂
A képzés napján elmondottakat, begyakorolt mozdulatokat kell majd bemutatnod és válaszolnod pár kapcsolódó kérdésre.

Oklevelet kapsz arról, hogy ST masszázseszközt használó terapeuta lettél és felkerülsz az országos adatbázisba is.

Akkor írd meg az tanfolyam@specialtherapy.hu e-mail címre és két munkanapon belül válaszolunk. 🙂

© 2022 Minden jog fentartva

Szívesen küldünk értesítést a következő időpontról!

Kizárólag a képzéssel kapcsolatosan tájékoztatunk, ígérjük, nem bombázunk kéretlen levelekkel, a tájékoztatóról természetesen bármikor leiratkozhatsz.